棱角戒指

學員作品s
兩三個月前女生(A)黎我地度整一隻棱角戒指俾另一半(B)作一個月後的生日禮物,仲特登預早book定B慶生果日上黎整埋另外果隻,咁就可以成雙成對。
A雖然失敗左一次,但第二次都已經有所覺悟,最後都整到一隻完美嘅棱角戒指出黎。
到B黎玩果日發現原來B係一個坐唔定,好難好專心去做一件事嘅人。但奇怪嘅事情就係咁發生👽,B竟然由好多野講,慢慢變到一粒聲都唔出,好專心咁銼每一面棱角,係果一刻我以為佢想放棄。因為當佢銼好第一面棱角後,我同佢講左有咩可以改善地方,然後佢粒聲唔出咁繼續整🗿,果一刻……真係靜過太空🌝
嗱,我唔係話你嘈。我係怕靜姐🌚
A都話從來冇見過B可以咁安定咁去做一件事。連B自己都唔相信自己可以咁長時間只做一件事🐣
一個好動嘅典型處女座♍️,就係咁默默地為大家嘅愛慢慢地修飾自己,成為對方眼中完美的一個。
相信對佢地兩個黎講,見到自已嘅另一半為咗大家嘅對戒而付出,呢個完美嘅經歷絕對難忘😌😌
或者愛情就係要搵一個願意努力為你投放精神嘅一個人
———————————
呢個星期銅工努力咁搬緊工作室💪🏻😾 所以未有時間出今個月嘅時間表🙇🏻‍♀️🙇🏻
有興趣黎上堂嘅朋友仔可以DM或者WhatsApp 查詢😛 
————————-